PET FORMULA

Pet Brain Formula®

Για ΣκύλουςΓια Γάτες

Pet Brain Formula για υπερήλικα ζώα που αντιμετωπίζουν νευρολογικά προβλήματα.


Το PET Brainformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες που εμφανίζουν νευρολογικά προβλήματα, εγκεφαλική γήρανση και διαταραχές στις γνωστικές λειτουργίες. Ειδικότερα συνιστάται σε περιπτώσεις προβλημάτων συμπεριφοράς που απορρέουν από τη γήρανση του εγκεφάλου, όπως: Αποξένωση από την οικογένεια, άσκοπη περιπλάνηση, απάθεια στις εντολές του ιδιοκτήτη, πολύωρος ύπνος, αποπροσανατολισμός και σύγχυση, αλλαγή τροφικών συνηθειών, απώλεια μνήμης.

Mε ginko biloba (τζίνγκο μπιλόμπα): Περιέχει τερπενοειδή, φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση και συνεισφέρουν στη σωστή κυκλοφορία του αίματος στα άκρα και τον εγκέφαλο αποτρέποντας το σχηματισμό θρόμβων. Επίσης συμβάλει στη ορθολογική κατανομή οξυγόνου και γλυκόζης στο μυαλό, προάγοντας την νοητική λειτουργία, την συγκέντρωση και την μνήμη. Για το λόγο αυτό είναι χρήσιμο τόσο για νεαρά ζώα σε επίπεδο γνωστικών ικανοτήτων, όσο και στα ηλικιωμένα για την ενίσχυση του νευρικού συστήματος.

  • Με curcuma longa (κουρκουμά): Η κουρκουμίνη κατατάσσεται στις πολυφαινόλες από χημικής άποψης και έχει ένα πλήθος ιδοτήτων. Αναλυτικότερα έχει νευροπροστατευτική, αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη, ηπατοπροστατευτική, καρδιοπροστατευτική, αντικαρκινική και αντιαλλεργική δράση. Επιπλέον σύμφωνα με τελευταίες επιστημονικές έρευνες συμβάλει στην αποτροπή απώλειας μνήμης και άνοιας καθώς και στην αναγέννηση των εγκεφαλικών κυττάρων.
  • Με φαινόλες και πολυφαινόλες: Με αντιοξειδωτική δράση. Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και υψηλό δείκτη ORAC (ικανότητα απορρόφησης ελεύθερων ριζών), δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να διαβρώσουν τις κυτταρικές μεμβράνες ευνοώντας την δημιουργία φλεγμονών.
  • Με άλγη – φύκι του γένους Schizochytrium: Αποτελεί πλούσια πηγή σε Ω3 λιπαρών οξέων (DHA και EPA) που συμβάλουν στην γενική υγεία αλλά και στην σωματική και νοητική ευεξία. Βοηθούν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου (αυξάνουν την μνήμη, βελτιώνουν τη διάθεση και μειώνουν την κατάθλιψη), της καρδιάς, του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτρέπουν διαταραχές του τριχώματος.
  • Mε selenomethionine: Ο συνδυασμός σελήνιου και βιταμίνης Ε έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτρεπτική δράση στην καταστροφή των κυτταρικών μεμβρανών.
  • Με ταυρίνη: Η έλλειψη ταυρίνης για μακρύ χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε μυοκαρδιοπάθειες. Ειδικά στις γάτες, η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς και εκφυλισμό του αμφιβληστροειδούς.
  • Με βιταμίνη E: Αποτρέπει την οξείδωση των λιπιδίων των κυτταρικών μεμβρανών.
  • Με βιταμίνες του συμπλέγματος B: Οι βιταμίνες θειαμίνη(Β1), χλωριούχος χολίνη, πυριδοξίνη (Β6) και κοβαλαμίνη (B12) διαδραματίζουν βασικό ρόλο στους ιστούς του νευρικού συστήματος. Απώλεια των βιταμινών αυτών μπορεί να οδηγήσει σε νευρικές διαταραχές.

Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο 8%, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Ginkgo biloba, Curcuma longa), Συμπυκνωμένες φαινόλες και πολυφαινόλες από υδρολυμένη λιγνοκυτταρίνη 2% (20000 mg), φύκια του γένους, Schizochytrium 5% (παρέχει 8500 mg DHA).

Πρόσθετα θρεπτικά συστατικά ανά kg: Βιταμίνες: 3a700 Βιταμίνη Ε (οξεικό ράχο-άλφα-τοκοφερύλιο) 10000 mg, 3a890 Χλωριούχος χολίνη 50000 mg, 3a370 Ταυρίνη 1000 mg, 3a821 Βιταμίνη Β1 (Μονονιτρική Θειαμίνη) 2000 mg, 3a831 Βιταμίνη Β6 (Υδροχλωρική πυριδοξίνη) 500 mg, Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη) 100 mg.

Ιχνοστοιχεία: 3b814 Σελήνιο (Υδροξύ-ανάλογο της σεληνομεθειονίνης) 2,2 mg. Συντηρητικά: E330 Κιτρικό οξύ.

Αναλυτικά Συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 2.90%, ακατέργαστα λίπη 25.00%, ακατέργαστες ίνες 1.20%, ακατέργαστη τέφρα 5.20%, υγρασία 20.00%.

Οδηγίες Χρήσης: Αναμείξτε προσεκτικά στο πλήρες γεύμα του ζώου ποσοστό 2% ως συμπλήρωμα διατροφής παράλληλα με την ειδική θεραπεία. Το PET Brainformula μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα του κατοικίδιου ή να αναμειχθεί στην τροφή. Εάν τοποθετήσετε την πάστα στο άνω μέρος της πατούσας της γάτας σας, η γάτα θα προσλάβει το συμπλήρωμα εύκολα, μέσω του καθημερινού καθαρισμού του τριχώματός της.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός 30 ημερών μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Ζώα: Για Σκύλους, Για Γάτες
Μορφή: Πάστα
Στόχος-Ειδ. Διατροφή: Ειδικά
Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια και λιναρόσπορο, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Ginkgo biloba, Curcuma longa), Συμπυκνωμένες φαινόλες και πολυφαινόλες από υδρολυμένη λιγνοκυτταρίνη, φύκια του γένους Schizochytrium
Βιταμίνες: Βιταμίνη Ε / Β1 / Β6 / Β12, Χλωριούχος χολίνη, Ταυρίνη. Σελήνιο
Ενδείξεις: Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες που εμφανίζουν νευρολογικά προβλήματα, εγκεφαλική γήρανση και διαταραχές στις γνωστικές λειτουργίες. Ειδικότερα συνιστάται σε περιπτώσεις προβλημάτων συμπεριφοράς που απορρέουν από τη γήρανση του εγκεφάλου, όπως: Αποξένωση από την οικογένεια, άσκοπη περιπλάνηση, απάθεια στις εντολές του ιδιοκτήτη, πολύωρος ύπνος, αποπροσανατολισμός και σύγχυση, αλλαγή τροφικών συνηθειών, απώλεια μνήμης.
Δοσολογία Κατασκευαστή: Σκύλοι και γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι και γάτες 5-10kg: 2g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 10-20kg: 3g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 20-30kg: 4g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι >30kg: 5g 1-2 φορές την ημέρα
ΚωδικόςΒάρος
339-001150gr

Συνιστώμενη δοσολογία: Βεβαιωθείτε ότι η παρακάτω αναγραφόμενη δοσολογία θα τηρηθεί για το χρονικό διάστημα που απαιτείται: Σκύλοι και Γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι και Γάτες από 5kg έως 10kg: 2g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι και Γάτες από 10kg έως 20kg: 3g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι από 20kg έως 30kg: 4g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι άνω των 30kg: 5g 1-2 φορές ημερησίως.Η διάρκεια χορήγησης εξαρτάται από τη νευρολογική κατάσταση του ζώου: Για χρόνια προβλήματα νευρολογικής φύσης συνιστάται η χρήση 1 φορά ημερησίως για 3-5 εβδομάδες. Εάν το νευρολογικό πρόβλημα είναι οξύ, συνιστάται η χρήση 2 φορές ημερησίως για 5-7 ημέρες. 1 g αντιστοιχεί σε περίπου 1 cm από την πάστα. 

keyboard_arrow_left Προηγούμενο προϊόν Επόμενο προϊόν keyboard_arrow_right
Σχετικά άρθρα
Σας προτείνουμε επίσης
expand_less