PET FORMULA

Pet Arthro Formula®

Για ΣκύλουςΓια Γάτες

Pet Arthro Formula για ζώα που εμφανίζουν προβλήματα δυσλειτουργίας του οστεοαρθρικού χόνδρου.


Το PET Arthroformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα στις αρθρώσεις και στους χόνδρους (οστεοαρθρική κίνηση). Ειδικότερα, συνιστάται σε ζώα με προδιάθεση για εκφυλιστικές ασθένειες του χόνδρου, όπως: Ηλικιωμένα ζώα, Ζώα με έντονη σωματική δραστηριότητα ( αστυνομικοί σκύλοι), Υπέρβαρα ζώα, Ζώα μεγαλόσωμων φυλών με προδιάθεση σε προβλήματα αρθρώσεων ( mastiff, Rottweiler, German shepherd etc), Κουτάβια φυλών με ταχεία ανάπτυξη ( Great Dane, St. Bernard etc), Σε περιόδους ανάρρωσης μετά από ορθοπεδικές επεμβάσεις.

  • Με θειική χονδροϊτίνη: Η θειική χονδροϊτίνη κατακρατά νερό μέσα στον χόνδρο προσδίδοντας ελαστικότητα και ευελιξία στις αρθρώσεις. Δρα συνεργικά με την θειική γλυκοζαμίνη στην αποτροπή και την επιβράδυνση των φθορών στον αρθρικό χόνδρο.
  • Με θειική γλυκοζαμίνη: Η γλυκοζαμίνη είναι πρόδρομος της γλυκοζαμινογλυκάνης που είναι ένα βασικο δομικό συστατικό του χόνδρου. Σε συνδυασμό με την θειική χονδροϊτίνη βοηθά στην προστασία των αρθρώσεων.
  • Mε equisetum arvense (βότανο Εκουιζέτο): Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την αναδόμηση του κολλαγόνου και είναι πλούσιο σε ποτάσσιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φώσφορο και ιχνοστοιχεία. Ενισχύει την ελαστικότητα των τενόντων. Επιπλέον δρα ως τονωτικό των ιστών, επουλωτικό και στυπτικό.
  • Mε boswellia serrata (Ινδικό λιβάνι): Χρησιμοποιείται σαν εναλλακτική θεραπεία για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των μυικών πόνων, της οστεαρθρίτιδας και των ρευματισμών χάρη στις αντιφλεμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες του. Αποτρέπει την απώλεια χόνδρου των οστών και αυξάνει την κινητικότητα και την λιπάνση των αρθρώσεων.
  • Με φαινόλες και πολυφαινόλες: Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και υψηλό δείκτη ORAC ( ικανότητα απορρόφησης ελεύθερων ριζών ), δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να διαβρώσουν τις κυτταρικές μεμβράνες ευνοώντας την δημιουργία φλεγμονών.
  • Mε selenomethionine: Ο συνδυασμός σελήνιου και βιταμίνης Ε έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου και έχει αποτρεπτική δράση στην καταστροφή των κυτταρικών μεμβρανών.
  • Με ταυρίνη: Η έλλειψη ταυρίνης για μακρύ χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε μυοκαρδιοπάθειες. Ειδικά στις γάτες, η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς και εκφυλισμό του αμφιβληστροειδούς.

Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο 8%, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης, Θειική D-γλυκοζαμίνη 10% (100000 mg), Θειική χονδροϊτίνη 5% (50000mg). Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Equisetum arvense, Boswellia serrata). Συμπυκνωμένες φαινόλες και πολυφαινόλες από υδρολυμένη λιγνοκυτταρίνη 1% (10000 mg).

Πρόσθετα θρεπτικά συστατικά ανά kg: Βιταμίνες: 3a370 Ταυρίνη 1000 mg, Ιχνοστοιχεία: 3b814 Σελήνιο (Υδροξυ-ανάλογο της σεληνομεθειονίνης) 2,2 mg.

Συντηρητικά: E330 Κιτρικό οξύ.

Αναλυτικά Συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 4.30%, ακατέργαστα λίπη 23.00%, ακατέργαστες ίνες 0.50%, ακατέργαστη τέφρα 4.00%, υγρασία 20.00%.

Οδηγίες Χρήσης: Αναμείξτε προσεκτικά στο πλήρες γεύμα του ζώου ποσοστό 2% ως συμπλήρωμα διατροφής παράλληλα με την ειδική θεραπεία. Το PET Arthroformula μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα του κατοικίδιου ή να αναμειχθεί στην τροφή. Εάν τοποθετήσετε την πάστα στο άνω μέρος της πατούσας της γάτας σας, η γάτα θα προσλάβει το συμπλήρωμα εύκολα, μέσω του καθημερινού καθαρισμού του τριχώματός της. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός 30 ημερών μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Ζώα: Για Σκύλους, Για Γάτες
Μορφή: Πάστα
Στόχος-Ειδ. Διατροφή: Αρθρώσεις κ' Οστά
Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης, Θειική D-γλυκοζαμίνη, Θειική χονδροϊτίνη. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Equisetum arvense, Boswellia serrata). Συμπυκνωμένες φαινόλες και πολυφαινόλες από υδρολυμένη λιγνοκυτταρίνη. Βιταμίνες: Ταυρίνη, Ιχνοστοιχεία: Σελήνιο.
Ενδείξεις: Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα στις αρθρώσεις και στους χόνδρους (οστεοαρθρική κίνηση). Ειδικότερα, συνιστάται σε ζώα με προδιάθεση για εκφυλιστικές ασθένειες του χόνδρου, όπως: Ηλικιωμένα ζώα, Ζώα με έντονη σωματική δραστηριότητα (αστυνομικοί σκύλοι), Υπέρβαρα ζώα, Ζώα μεγαλόσωμων φυλών με προδιάθεση σε προβλήματα αρθρώσεων (mastiff, Rottweiler, German shepherd etc), Κουτάβια φυλών με ταχεία ανάπτυξη (Great Dane, St. Bernard etc), Σε περιόδους ανάρρωσης μετά από ορθοπεδικές επεμβάσεις.
Δοσολογία Κατασκευαστή: Σκύλοι και γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι και γάτες 5-10kg: 2g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 10-20kg: 3g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 20-30kg: 4g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι >30kg: 5g 1-2 φορές την ημέρα
ΚωδικόςΒάρος
339-001250gr

Συνιστώμενη δοσολογία: Βεβαιωθείτε ότι η παρακάτω αναγραφόμενη δοσολογία θα τηρηθεί για το χρονικό διάστημα που απαιτείται: Σκύλοι και Γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι και Γάτες από 5kg έως 10kg: 2g 1-2 φορές ημερησίως.Σκύλοι και Γάτες από 10kg έως 20kg: 3g 1-2 φορές ημερησίως.Σκύλοι από 20kg έως 30kg: 4g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι άνω των 30kg: 5g 1-2 φορές ημερησίως. Η διάρκεια χορήγησης εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος και την κατάσταση του ζώου: Εάν είναι οξύ το πρόβλημα συνιστάται η χρήση 2 φορές ημερησίως για 5-7 ημέρες, ενώ για χρόνια προβλήματα συνιστάται η χρήση 1 φορά ημερησίως για 3-5 εβδομάδες. 1 g αντιστοιχεί σε περίπου 1 cm από την πάστα.

keyboard_arrow_left Προηγούμενο προϊόν Επόμενο προϊόν keyboard_arrow_right
Σχετικά άρθρα
Σας προτείνουμε επίσης
expand_less