PET FORMULA

Pet Energy Formula®

Για ΣκύλουςΓια Γάτες

Pet Energy Formula για ζώα με έντονη δραστηριότητα.


Το PET Energyformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να εξισορροπεί τις ενεργειακές και μεταβολικές ανάγκες σε καταστάσεις οργανικού στρες ( έντονη άσκηση ή ανορεξία ).

  • Με ginseng: Με τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συνεισφέρει σημαντικά στην ενέργεια και στην αποκατάσταση του οργανισμού.
  • Με betula pendula (σημύδα) και fraxinus excelsior (φράξινος): Με στυπτικές ιδιότητες οι οποίες δρουν συνεργικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
  • Με passiflora incarnata(λουλούδι του πάθους) και tilia tomentosa (σφεντάμι): Διευκόλυνση του ύπνου που είναι απαραίτητος για την αποκατάσταση του οργανισμού.
  • Με καρνιτίνη: Συνεισφέρει στην ελαστικότητα των μυών και καταπολεμά την καταπόνηση τους, τις κράμπες και την υποτονία.
  • Με ταυρίνη: Η έλλειψη ταυρίνης για μακρύ χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε μυοκαρδιοπάθειες. Ειδικά στις γάτες, η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς και εκφυλισμό του αμφιβληστροειδούς.

Σύνθεση: Βύνη κριθαριού 30%, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο 8%,μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, Σιρόπι γλυκόζης. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (εκχύλισμα panax τζίνσενγκ, Betula pubescens, Passiflora incarnata, Tilia cordata).

Πρόσθετα συστατικά ανά κιλό: βιταμίνες, προβιταμίνες και ουσίες με παρόμοια δράση: 3a370 Ταυρίνη 25000 mg, 3a910 L-καρνιτίνη 40000mg, 3a821 Βιταμίνη Β1 (μονονιτρική Θειαμίνη) 10 mg, 3a825i Βιταμίνη Β2 (υδροχλωρική Ριβοφλαβίνη) 10 mg, 3a831 Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική Πυριδοξίνη) 5 mg.

Συντηρητικά: Κιτρικό οξύ Ε330.

Αναλυτικά συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 3.00%, ακατέργαστα λίπη 25.00%, ακατέργαστες ίνες 0.10%, ακατέργαστη τέφρα 2.20%, υγρασία 21.00%.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός 30 ημερών μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Ζώα: Για Σκύλους, Για Γάτες
Μορφή: Πάστα
Στόχος-Ειδ. Διατροφή: Αποκατάσταση, Ενέργεια
Σύνθεση: Βύνη κριθαριού 30%, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια και λιναρόσπορο, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, Σιρόπι γλυκόζης. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (εκχύλισμα panax τζίνσενγκ, Betula pubescens, Passiflora incarnata, Tilia cordata).Ταυρίνη, L-καρνιτίνη, Βιταμίνη Β1 / Β2 / Β6, Κιτρικό οξύ
Ενδείξεις: Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να εξισορροπεί τις ενεργειακές και μεταβολικές ανάγκες σε καταστάσεις οργανικού στρες (έντονη άσκηση ή ανορεξία).
Δοσολογία Κατασκευαστή: Σκύλοι και γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι και γάτες 5-10kg: 2g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 10-20kg: 3g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 20-30kg: 4g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι >30kg: 5g 1-2 φορές την ημέρα
ΚωδικόςΒάρος
339-000550gr

Οδηγίες χρήσης: Αναμείξτε προσεκτικά το προϊόν με το πλήρες γεύμα του ζώου σε ποσοστό 2% ως συμπλήρωμα διατροφής παράλληλα με την ειδική θεραπεία. Η Pet Energy formula μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα του ζώου, ή να αναμειχθεί με την τροφή του. Αν τοποθετήσετε το προϊόν στην πατούσα της γάτας σας, η γάτα θα προσλάβει το προϊόν εύκολα, καθώς καθαρίζει το τρίχωμά της κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνιστώμενη δοσολογία: Βεβαιωθείτε ότι η παρακάτω αναγραφόμενη δοσολογία θα τηρηθεί για το χρονικό διάστημα που απαιτείται: Σκύλοι και γάτες έως 5kg: 1gr 1-2 φορές την ημέρα. Σκύλοι και γάτες από 5kg έως 10 kg: 2gr 1-2 φορές την ημέρα. Σκύλοι και γάτες από 10kg έως 20 kg: 3gr 1-2 φορές την ημέρα. Σκύλοι από 20kg έως 30 kg: 4gr 1-2 φορές την ημέρα. Σκύλοι άνω των 30kg: 5gr 1-2 φορές την ημέρα. 1gr αντιστοιχεί σε περίπου 1 cm από την πάστα. 

keyboard_arrow_left Προηγούμενο προϊόν Επόμενο προϊόν keyboard_arrow_right
Σας προτείνουμε επίσης
expand_less